Xentino Firma Profili

9F, No 20, Zhong 1st Road, Keelung, 20041,Taiwan R.O.C.

Xentino markası ilk olarak 2000'li yılların başlarında, özellikle xDSL Router ürünleri ile Orta Doğu ve Doğu Avrupa ‘da yaygın olarak kullanıma girmiş ve ardından AR-GE kadrosu, birçok yerel seçenekleri ile kullanıcılarla tanışmıştır. Onbinlerce DSL hat kullanıcısı uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri Xentino markası ile temin etmiştir. Bu marka başarısının ardından 2013 yılı ortalarında başlayan firma kuruluş çalışmaları sonrasında, yeni nesil dinamizm, daha büyük heyecan ve geniş bir ürün yelpazesi ile Taiwan merkezli olarak faaliyetlerine başlamıştır.

Uluslararası zengin bir kadro ile faaliyetlerine başlayan Xentino Teknoloji Ltd. ARGE ekibi ve beş kıtaya yayılan dağıtım ağı ile size her zaman yakın olacaktır. Tüm teknoloji ihtiyaçlarınızı tek noktadan temin etmenin kolaylığını, kaliteli uygun fiyatlı ürün ile çalışmanın zevkini ve farklı garanti-servis anlayışının keyfini hep beraber yaşayacaksınız.

Genç, fakat çok tecrübeli bir kadro ile faaliyetine başlayan kuruluşumuz, insan ve çevre odaklı olarak tüm teknoloji ürünleri konusunda çözümler sunmaktadır. Başta tüketici elektroniği olmak üzere, ağ ve iletişim ürünlerini de hedefinde tutan kuruluşumuz, tüm uluslararası organizasyonları ve standartları da takip etmektedir.

Her zaman hesap verebilir, her zaman sorgulanabilir, her zaman yeni ve her zaman açık olan iş anlayışımız gereği, hakkımızdaki tüm bilgilere web sitemizden her zaman erişebilirsiniz.

Şirket Ticari ve Finansal Bilgileri

Şirket Resmi Ünvanı  Xentino Teknoloji Ltd.
Şirket Resmi Adresi  9F, No 20, Zhong 1st Road, Keelung, 20041,Taiwan R.O.C.
Şirket Telefonu  +886-224314008
Şirket Faksı  +886-224314008
Şirket Web Sitesi  www.xentino.com
Şirket e-Mail Adresi  [email protected]
Şirket Vergi Numarası  54303706
Şirket Tipi  Limited Şirket (Borsaya Kapalı)